Hvordan konverterer SanPDF PPT-format til PDF-format

Funksjon introduksjon:

I vårt arbeid og studere, vi har ofte å gjøre med PPT, men noen ganger møter vi PPT-fil problemer med kompatibilitet. For eksempel: I PPT vanskelig å gjøre en god presentasjon, men for å komme på en annens maskinfeil, men fordi PowerPoint kan ikke spille, lyden er satt inn i PPT-dokumentet til et annet datamaskin, men kan ikke finne, en vakker innstilling Fonten har endret seg på noen andres maskin. Hva skal vi gjøre når vi støter på denne situasjonen? Jeg tror at folk som har blitt utsatt for PDF-filer vil vite det – lagre som en PDF-fil. PDF-filer har enestående kvalitetsfunksjoner: Tekst, skrifter, formater, farger, og grafiske bilder uavhengig av enhet og oppløsning kan pakkes i en enkeltfil. Formatfilen kan også inneholde hypertekstkoblinger, lyd og video og annen elektronisk informasjon til støtte for spesialpapirer, integrasjon og sikkerhet og pålitelighet er høy. For vanlige lesere, e-bøker laget med PDF ha tekstur og leseeffekt av papirversjonen, som kan realistisk vise det originale utseendet til den originale boken, og skjermstørrelse kan justeres vilkårlig for å gi leserne en personlig lesemetode. Samtidig har PDF-filformatet ingenting å gjøre gjøre med operativsystemplattformen, det vil si at PDF-filer er vanlige i Windows, Unix eller Apples operativsystem for Mac OS.

Problemer med filkonvertering som har plaget mange små partnere, fordi vi er på jobb, må ofte konverteres til en annen fil, så hvis du vil konvertere PPT til PDF-format, hvordan skal jeg konvertere? Hva er den beste måten å konvertere PPT til PDF-format?

Anbefalt: SanPDF Converter. SanPDF Converter?

1、Rask konvertering :

Ett-klikk-operasjon, raskt å få startet, null læringskostnad. Den kraftige kjernen har en rask konverteringshastighet og effektiviserer effektiviteten i arbeidet.

2、Konvertering med høy presisjon er ikke forskjellig fra kildefillayouten.

Den forbedrede versjonen av konverteringskjernen, presis lesing av kildefillayoutens plassering, bilde størrelse, skrift, skriftstørrelse, for å sikre at den eksporterte filen og kildefilene er høy tro.

3 conversion Konvertering med ett klikk batch :

Batch-fil inn i mappen, kan mappen laste opp batchkonvertering, eliminere repeterende arbeid, gjøre arbeidet mer effektivt.

4 、 Konvertering av databeskyttelse :

Lokalt konvertert dokumentinnhold er sikrere, beskytter nettverkscrawler, trojanere og andre kanaler for stjele data, og data er sikrere.

Bruksanvisning for PPT til PDF:

Uansett hva du vil, en rekke leseformater. Fra nå av trenger du ikke å installere en rekke e-boker lesere på datamaskinen din, SanPDF kan dekke dine behov. Flere dokumentutveksling øker effektivitet. Det kan hjelpe deg å jobbe mer effektivt, spare mer tid og glede deg over fargerikt liv. Skrivebord og nett, praktisk og behagelig. Både desktop og nettversjoner kan dekke dine behov når som helst og hvor som helst. Desktop-versjonen støtter Windows XP / Vista / 7/8/10, og nettversjonen støtter Windows / Mac / Linux og annet operativsystemer. Grafisk designstil, operasjonsgrensesnittet er enkelt og forfriskende.

1, har ikke ppt seg selv konverteringsfunksjon, så du må bruke konverteringsverktøyet for å konvertere ppt til pdf-format. Du kan søke etter nettstedet sanpdf.com i Baidu, og deretter laste ned og installer omformeren for senere konvertering.

 sanpdf.com

2. Etter å ha lastet ned og installert, finn programvaren du nettopp lastet ned og installerte på skrivebordet og dobbeltklikk den for å åpne den.

PPT format to PDF

3. Dobbeltklikk deretter på musen for å åpne omformer, velg funksjonen i driftsgrensesnittet til omformeren, og Klikk på filen for å velge filen PPT til PDF i grensesnittet.

PPT format to PDF

4. Neste, alle sammen klikker Legg til fil-alternativet med musen for å legge til ppt som må være konvertert til omformeren. I popup-vinduet finner du ppt og bruk musen å klikke for å velge, og klikk deretter nederst til høyre for å åpne alternativene, du kan legges til.

PPT format to PDF

5, følgende må du bruke musen til å klikke på startkonverteringsalternativet i nedre høyre hjørne av omformergrensesnittet, klikk «start konvertering» for å begynne å konvertere filformatet.

PPT format to PDF

6, hvis du vil raskt visning, pdf-fil konvertering av åpen, kan du klikke på tekstboksen til høyre nedre høyre hjørne av statusen til Åpne-knappen, vil åpne følgende PDF-fil konvertert umiddelbart.

PPT format to PDF

Enten ppt- eller pdf-format for å fungere er veldig viktige arbeidsverktøy, så å lære å konvertere ppt til pdf-format vil du løse mange vanskeligheter og problemer på jobben

Hvordan konvertere pdf til ppt gratis

PDF til PPT funksjon introduksjon:

Online PDF til PPT, kan oppnås på nettet direkte konvertere PDF-dokumenter til PPT-format filer, kan brukeren tilpasse formatet eller velge å konvertere PPTX til PPT, samtidig i den genererte PPT presentasjon, det originale tekstinnholdet, bilder og hyperkoblinger samt originaloppsett er bevart.

I mange tilfeller vil du møte behovet for å konvertere pdf-filer til ppt-fil for demobruk. Imidlertid viser det seg at de fleste konverteringsverktøyene er i bruk for å bli belastet. Selv om det er flere modeller med gratis slagord, må de faktisk fortsatt lade. De gratis kan bare overføres to eller tre sider, og fullføringen kan ikke tilfredsstille våre behov.

PDF til PPT driftsveiledning:

  1. Begynn å bruke produktene våre og skriv inn sanpdf.com, følgende grensesnitt vises.
sanpdf.com

2 、 Klikk på navigeringslinjen «Konvertering» og velg «PDF til PPT» for å gå inn på konverteringssiden.

pdf to ppt for free

3 、 Klikk på «Velg fil» og velg deretter PDF-filen du vil konvertere.

pdf to ppt for free

4 、 Klikk på «Start konvertering» for å begynne å konvertere filformatet.

pdf to ppt for free

5 、 Etter at konverteringen er fullført, vil den automatisk hopp til nedlastingssiden for den nylig genererte ppt-filen, og klikk på plassering som vist på figuren for å laste ned ppt-filen.

pdf to ppt for free

vennlig påminnelse:

Uregistrerte brukere har 10 konverteringer, bare 2MB filer kan konverteres om gangen og tiden grensen er to timer. Hvis du vil ha ubegrenset behandling og flere pdf til PPT, sjekk butikken vår, som vil gjøre det mulig for denne funksjonen så vel som mange andre tillatelser.

Dokumentsikkerhet:

Filer vil være slettes automatisk etter 24 timer, er det ingen som kan lese eller laste ned disse filene, 100% garanterer ditt privatliv. For mer informasjon, vennligst les personvernet vårt Politikk. Sanpdf, for å hjelpe deg med å forbedre effektiviteten og spare mer tid slik du har et fargerikt liv.

Ymse