Slå sammen PDF-filer – forbedre produktiviteten

Bruker du ofte pdf-filer i livet ditt? Det er et vanlig filformat som beholder skrifttypene, bilder, grafikk og grafikk for alle kildedokumenter, uavhengig av hvilke applikasjoner og plattformer som brukes til å lage kildedokumentet. Oppsettinnstillinger. Det har blitt de facto standard for sikker og pålitelig distribusjon og utveksling av elektroniske dokumenter og elektroniske skjemaer i verden. Høy leseytelse og god lesekomfort. Bare noen ganger når det er flere skjemaer eller dokumenter, vil pdf-en være mer. For å gjøre det lettere å søke og se på det, er det mange som ønsker å slå sammen relevante PDF-filer. Hvordan skal vi slå sammen PDF-filene? I dag vil jeg lære deg å brukeSanPDFomformer for å slå sammen PDF-filer. Se den detaljerte operasjonen nedenfor.

Vi velger å brukeSanpdf-verktøy,la oss se hvordan du bruker dette verktøyet. Nå begynner du å bruke produktene våre og gå til hjemmesiden til sanpdf.com, klikk «Last ned nå» for å laste nedSanPDF skrivebord ..

Merge PDF files - improve your productivity

Når nedlastingen er fullført, åpner du den nedlastede filen og begynner å installere SanPDF-klienten. Du kan velge installasjonsstien du ønsker, eller om du vil opprette en startmeny-mappe. Etter å ha valgt det, klikk på installer for å starte installasjonen. Når installasjonen er fullført, vil det være et SanPDF-ikon på skrivebordet.

Merge PDF files - improve your productivity

PS: Hvis du har fullført de to første trinnene, kan du bruke vår søte lille hånd for å bevege musen for å åpne klienten.Åpne Sanpdf PC, skriv inn dette grensesnittet, vi trenger å slå sammen PDF-funksjonen, så vi klikker nå «pdf Merge» -funksjonen.

Merge PDF files - improve your productivity

Etter å ha åpnet alternativet PDF Merge. Neste, kan vi se dette grensesnittet

Merge PDF files - improve your productivity

Det er tre forskjellige fargeknapper i øverste høyre hjørne, grønt er Sava, du kan velge hvilken spesifikk katalog du vil lagre filen i. Den gule er Legg til filer, som er en knapp for å legge til filer. Du kan klikke på denne knappen for å velge filene du vil slå sammen. Det blå er å starte sammenslåingen, klikk på den, programmet vil begynne å slå sammen filer for deg. Nå klikker vi på Legg til fluer for å gå inn i filvalggrensesnittet, velg PDF-filen du vil slå sammen. Etter å ha valgt filen, kan du se at filen du valgte har dukket opp i køen som venter på sammenslåing. Og i rullegardinmenyen i figuren kan du velge hvor du vil lagre den delte filen, du kan velge Lagre katalog eller Lagre på skrivebordet.

Merge PDF files - improve your productivity

Alternativene i figuren kan sortere filene og se antall sider i filen, slik at du kan se antall filsider du velger. Du kan også sortere etter pil opp og ned for å ordne den sammenslåingsrekkefølgen du ønsker.

Merge PDF files - improve your productivity

Når du har angitt alternativene, kan du klikke på den blå knappen for å starte sammenslåingen. Etter at sammenslåingen er fullført, kan du se en fil med navnet Slå sammen på lagringsstedet du ønsker. Dette er den sammenslåtte filen.

Merge PDF files - improve your productivity
Ymse