PPT til PDF – Konverter Powerpoint til PDF online

I daglige kontor, vi alle liker å bruke PPT til å vise arbeider og rapporter, fordi PPT dokumenter er mer dekorative; PPT må imidlertid snu sider når du leser. Hvis det er en PPT på flere sider, er det vanskeligere å gjøre lese. Hvis formatet til PPT ikke er kompatibelt med skjermen plattform, er det også utsatt for forvanskede tegn og manglende evne til å åpne. Så etter redigering av PPT-kontoret som de ansatte har opplevd, vil det være konvertert til PDF-format, slik at du kan oppnå lang lesing, men ikke påvirke bruken av plattformen, ikke bekymre deg for versjonens inkompatibilitet problemer. Problemer med filkonvertering som har plaget mange små partnere, fordi vi er på jobb, ofte trenger å bli omvendt til en annen fil, så hvis du vil konvertere PPT til PDF-format, hvordan skal jeg gjøre det konvertere? Hva er den beste måten å konvertere PPT til PDF format?

I dag lærer Xiaobian deg hvordan du raskt kan konvertere PPT til PDF uten å bruke en krone. Først åpner du den online konverteringsplattformen for PDF-dokumenter –www.sanpdf.com

Bruksanvisning for PPT til PDF:

Uansett hva du vil, en rekke leseformater. Fra nå av trenger du ikke å installere en rekke e-boklesere på datamaskinen din, SanPDF kan dekke dine behov. Flere dokumentutveksling øker effektiviteten. Det kan hjelpe deg med å jobbe mer effektivt, spare mer tid og nyte et fargerikt liv. Skrivebord og nett, praktisk og behagelig. Både desktop- og nettversjoner kan dekke dine behov når som helst og hvor som helst. Skrivebord og nett, praktisk og behagelig. Både desktop- og nettversjoner kan dekke dine behov når som helst og hvor som helst.

1 itself ppt har ikke egen konverteringsfunksjon, så du må bruke konverteringsverktøyet for å konvertere ppt til pdf-format. Du kan søke etter nettstedet sanpdf.com i Baidu, og deretter laste ned og installere omformeren for senere konvertering.

How to convert PPT to PDF for free

2 、 Etter å ha kommet inn på nettstedet, klikk på innholdet du vil konvertere, velg den tilsvarende konverteringsfunksjonen, dobbeltklikk deretter for å åpne omformeren, velg funksjonen i driftsgrensesnittet til omformeren og klikk på filen PPT til PDF-alternativet i det valgte grensesnittet. Se bildet nedenfor.

How to convert PPT to PDF for free

3 、 Deretter klikker alle alternativet Legg til fil med musen for å legge til ppt som må konverteres til omformeren. Finn ppt i popup-vinduet, og klikk for å velge det med musen. Etter at du har bekreftet det, kan du legge PPT til omformeren. Se demoen.

PPT to PDF Converter

4 、 følgende må du bruke musen til å klikke på startkonverteringsalternativet i nedre høyre hjørne av konvertergrensesnittet, klikk «Start konvertering» for å begynne å konvertere filformatet, se demoen.

How to convert PPT to PDF for free

5 、 Etter at dokumentet er konvertert, kan du laste ned det konverterte PDF-dokumentet ved å klikke på nedlastingsknappen. Se demoen.

How to convert PDF to   PPT for free

Hva er fordelene med PDF?

PDF fullt navn Portable Document Format, oversatt til et bærbart dokumentformat. Det er et elektronisk filformat. Dette filformatet har ingenting å gjøre med operativsystemplattform. Det vil si PDF filer er vanlige i Windows, Unix eller Apples Mac OS-operativsystem. Dette ytelse gjør det til et ideelt dokumentformat for elektronisk dokument distribusjon og digital informasjonsformidling på Internett. Mer og flere e-bøker, produktbeskrivelser, selskapsmeldinger, nettmateriell, og e-postmeldinger begynner å bruke PDF-filer. PDF-filer er basert på PostScript språkbildemodell, som sikrer nøyaktig farge og nøyaktig utskrift på hvilken som helst skriver. PDF vil gjengi trofast hver karakter, farge og bilde av originalen. PDF har mange fordeler i forhold til andre elektroniske dokumentformater jeg ikke kan sammenligne. De PDF-filformat innkapsler tekst, skrifter, formater, farger og grafiske bilder uavhengig av enhet og oppløsning i en enkelt fil. Formatet filen kan også inneholde elektronisk informasjon som hypertekstkoblinger, lyder, og film. Support spesialitet papirer, integrasjon og sikkerhet og pålitelighet er høye. Til vanlige lesere, e-bøker laget med PDF har tekstur og leseeffekt av papirbaserte bøker, og kan vise det originale bokens utseende «Realistisk». Skjermstørrelsen kan justeres vilkårlig, gi leserne en personlig lesemetode. Siden PDF-fil kan være uavhengig av operativsystemets språk og skrifter og skjermenheter, er det enkelt å lese.

Har jeg fri tilgang til Sanpdf det?

spiste alle verktøyene er basert på den samme sinnstilstanden så mye som mulig å forenkle og effektivisere behandlingen av opprettet PDF. Som en online plattform, du trenger bare en nettleser og en internettforbindelse. Hvordan å konvertere PDF til JPG kan løses på ethvert operativsystem, for eksempel Mac, Linux eller Windows. Til slutt, hvis du vil ha ubegrenset behandling og flere PDF til JPG konverteringer, sjekk butikken vår, som vil aktivere denne funksjonen så vel som mange andre tillatelser.

grense:

De bruker konverterer antall ganger det ikke er registrert ti ganger, og kan bare konvertere 2MB filer om gangen. Tidsbegrensningen på mer enn to timer har ikke lov til å laste ned og laste ned. Omfanget av bruk av Sanpdf er designet for å konvertere filer så sømløst som mulig. Derfor kan du logge deg på sanpdf på alle operativsystemer, inkludert Mac, Windows og Linux. Inkludert eventuelt nett nettleser, hvis du bruker Edge, Firefox, Safari eller Chrome, gjør det ikke det saken. Så lenge du er koblet til internett, kan du bruke sanpdf.

Sanpdf hva kan gjøres?

I i tillegg til verktøy for å konvertere PDF til DOC og andre populære Microsoft Office formater, kan du også bruke DOCXto PDF-verktøy for å konvertere filen tilbake til originalt format.

Dokumentsikkerhet:

Vi respekterer retten til personvern. Etter 24 timer med filkonvertering, vil de gjøre det fjernes alltid fra serveren vår. For mer informasjon, vennligst les vår retningslinjer for personvern. SanReader, for å hjelpe deg forbedre effektiviteten og spar mer tid, slik at du får et fargerikt liv.

Ymse