Hvordan konvertere PDF til JPG-fil er utrolig raskt

PDF til JPG verktøyfor å hjelpe deg med å løse konverteringsproblemer.

I dagens samfunn, økonomien utvikler seg raskt, og arbeidstakten akselererer. Flere pendlere som bruker bilde som et midlertidig verktøy for bevaring av informasjon. Fordi bildet er lagret på en praktisk og enkel måte, og spareperioden er lang. Det vil ikke være noen fiasko eller tap, og bildet er praktisk å laste opp eller bla gjennom. Men når bildefilen er i PDF-format, hvordan kan jeg konvertere det til et JPG-bilde?

Det anbefales at du bruker Sandf, den mest populærePDF til JPG konverteringsverktøypå markedet. La meg nå lære deg hvordan du bruker denne enkle programvaren

PDF to JPG
  • 2.Velg «PDF til JPG» i «Konvertering» på navigasjonslinjen for å gå inn på konverteringssiden. Så vil han minne deg om å laste ned PC-siden.
PDF to JPG
  • 3.Klikk på «Last ned», etter at nedlastingen er fullført, kommer du inn i installasjonsgrensesnittet.
PDF to JPG
  • 4. Etter installasjon åpnes Sanpdf , Sanpdf-grensesnittet.
PDF to JPG
  • 5.Du kan velge stedet du vil lagre i «Lagre listen». Klikk «Legg til fil» og velg PDF-filen du vil konvertere. Klikk deretter på «Start konvertering».
PDF to JPG

6.Klikk på «PDF slå bilde», i PDF til bilde i en rekke forskjellige formater du kan konvertere bilder. Du velger ganske enkelt din PDF-fil, og deretter starte konverteringen kan begynne å glede seg over bildene dine.

PDF to JPG

7. Når konvertering er fullført, klikk på «Bla gjennom filer». Du kan se på filer du har konvertert.

PDF to JPG

Enkelt og ukomplisert drift. Du kan også ha det enkelt å gjøre det forstå, kraftig programvare. Hva venter du, skynd deg til Last det ned.

Kan jeg bruke Sanpdf gratis?

absolutt! Lag alle verktøyene er basert på samme sinnstilstand så mye som mulig for å forenkle og effektivisere behandling av PDF opprettet. Som en online plattform trenger du bare et internett nettleser og en internettforbindelse. Hvordan endre PDF til JPG kan løse på hvilken som helst operativsystem, for eksempel Mac, Linux eller Windows. Til slutt, hvis du vil ha ubegrenset behandling og flere PDF til JPG konvertering. Vennligst sjekk butikken vår, den vil det aktiver denne funksjonen og mange andre privilegier.

begrensninger:

Uregistrerte brukerkonverteringer ti ganger, man kan bare konvertere filer til 2MB. Mer enn to timers frist gjør det ikke tillat nedlasting av nedlasting. Omfanget av bruk av Sanpdf er designet for å konvertere filer så sømløst som mulig. Derfor kan du logge deg på sanpdf på hvilken som helst operativsystem. Inkludert Mac, Windows og Linux. Inkludert hvilken som helst nettleser. Hvis du bruker Edge, Firefox, Safari eller Chrome. Det gjør ikke noe. Som så lenge du er koblet til internett, kan du bruke sanpdf.

Hva annet kan Sanpdf gjøre?

I tillegg til å konvertere PDF til DOC og andre populære Microsoft Office-formatverktøy. Du kan også konvertere filer tilbake til deres originale format ved hjelp av DOCXto PDF-verktøyet.

sikkerhet:

Vi respekterer retten til personvern. Etter 24 timer med filkonvertering, vil de alltid bli slettet fra serverne våre. Til mer informasjon, vennligst les personvernreglene våre. SanReader, for å hjelpe deg forbedre effektiviteten og spar mer tid, slik at du får et fargerikt liv.

Ymse