PDF-krypteringsmetode? Slik krypterer du PDF-filer

PDF-filen er nå mer og mer utbredt. En av grunnene er at filen ikke er enkel å gjøre bli modifisert og redigert, og formatfilen har en god leseeffekt å gi lesere med en personlig lesemetode. Noen ganger et viktig dokument til forhindrer andre i å se dokumentets leseinformasjon, vil vi gi pdf-fil krypteringsinnstillinger. Så hvordan krypteres pdf-filer? Nå for meg å lære deg hvordan du går til pdf-filkryptering det!

1. Åpne en nettleser og gå inn på nettstedet vårtsanpdf.com, gå til hjemmesiden til produktene våre og klikk «Last ned nå» for å begynne å laste ned klienten til produktene våre.

protect-pdf-tool

2. Etter at nedlastingen er fullført, åpner du filen og begynner å installere SanPDF klient.

protect-pdf-tool

3. Når installasjonen er fullført, finn du stedet der du installerte og åpne produktet vårt.

protect-pdf-tool

4. Etter å ha kommet inn i klienten, finn «PDF Protect» og klikk Åpne.

protect-pdf-tool

5. Klikk på Select-knappen åpnes, finn hva du vil kryptere PDF-filen og skriv inn passordet du vil gi dette PDF-dokumentet.

protect-pdf-tool

6. Klikk «Krypter og lagre» for å lagre den krypterte PDF-filen.

protect-pdf-tool

7. Når du er ferdig, klikker du på «Open Directory» for å se den krypterte filen.

Hvorfor er det en PDF-fil?

Fordi PDF har mange fordeler i forhold til andre elektroniske dokumentformater, kan ikke sammenlignes. PDF-filformatet innkapsler tekst, skrifter, formater, farger og grafiske bilder uavhengig av enhet og oppløsning i en enkelt fil. Formatfilen kan også inneholde hypertekstkoblinger, lyd og video og annen elektronisk informasjon til støtte for spesialpapir, integrasjon og sikkerhet og pålitelighet er høy.

PDF-filer bruker komprimeringsalgoritmer fra industristandard, som vanligvis er mindre enn PostScript-filer og er enkle å overføre og lagre. Det er en uavhengig side, en PDF-fil som inneholder en eller flere «sider», hver side kan håndteres separat, spesielt for systemer med flere prosessorer. I tillegg inneholder en PDF-fil også PDF-filformatversjonen som er brukt, samt plasseringen av noe viktig informasjon i filstrukturen. Det er på grunn av alle fordelene med PDF-filer, det har gradvis blitt den nye kjæresten til forlagsbransjen.

Hvordan konverterer jeg en PDF til en fil i et annet format via SanPDF?

Du kan gjøre det online eller på skrivebordsversjonen av SanPDF. Hvis du ønsker å bruke den elektroniske versjonen av SanPDF, kan du besøkesanpdf.comog finn riktig dokumentasjon online omformer nederst på siden. Hvis du vil bruke skrivebordsversjonen SanPDF, kan skrivebordsversjonen lastes ned via vår hjemmesidesanpdf.com, nettstedet støtter for øyeblikket Windows XP / Vista / 7/8/10 (32 Zhi 64-biters) operativsystem. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker skrivebordsversjonen av omformeren, som er en vakker, effektiv og brukervennlig dokumentomformer. Enda viktigere er at den har mange kraftige funksjoner. Ja, det vil alltid være gratis.

Bruk rekkevidde:

Smallpdf designet for å slå sammen PDF-filer så sømløst som mulig. Derfor kan du slå sammen alle operativsystemer, inkludert Mac, Windows og Linux.

Inkludert hvilken som helst nettleser, hvis du bruker Edge, Firefox, Safari eller Chrome, spiller det ingen rolle. Så lenge du er koblet til internett, kan du bruke Smallpdf.

SanReader hjelper deg å jobbe mer effektivt, spare mer tid og gi deg en fargerikt liv.

Ymse